dilluns, 29 d’octubre del 2012

MAQUI'N BLOC 2012, AL MAL TEMPS, BONA CARA


Al mal temps...

Bona cara!
Amb el bon ull que em caracteritza per a triar dates les prediccions meteorològiques no podien ser pitjors, pluja per als tres dies!. Així, que desprès de replantejar-nos-ho tot, vam decidir, per diversos motius i sentint-lo molt per aquelles persones que no van poder vindre per la pluja, continuar amb l'esdeveniment encara que sols fora al rocòdrom.

Així que intentant mantindre les característiques del Maqui'n Bloc es van muntar el divendres a la nit 12 blocs, de tots els nivells, per als prop de 80 participants, vinguts des de Alacant, València, Castelló, Terol, Tarragona, Barcelona i Mallorca, que al final es van decidir a vindre fins a Vallibona, podent escalar-los lliurement al seu ritme fins les dos del migdia, hora en la que van descansar tots els escaladors mentres muntàvem uns altres 12 blocs, així en total, tots els participants van poder escalar 24 blocs, que no son ni de lluny el 60 que estaven proposats, però que no esta mal.











Seguidament es va procedir a la presentació del vídeo de Vilafamés Bouldering per a amenitzar l'espera mentre es preparaven les finals, amb els volums d'art kalkarea i les noves preses xl de Rokodromo. Primer es van realitzar les femenines, amb quatre escaladores que van estar donant-lo tot als quatre blocs proposats, al igual que el nombrós públic allí congregat que va estar animant en tot moment.

Finalment el podi va quedar de la següent manera:
1 Esther Muenich, 2 Ana Catalán, 3 Cristina Vidal.


Finals femenines

Finalitzada la final femenina es va procedir a la masculina, amb vuit escaladors, que desprès d'estar tot el dia escalant encara van tindre forces per a afrontar els durs blocs de la final, quedant al podi: 1 Sendoa Ortega, 2 Adrian Rodriguez, 3 Sergio Rodriguez.
Finals masculines

Com sempre el públic de lo mes entregat, i es que es d'agrair el bon ambient que va haver durant tota la jornada, gracies gent!
Trofeus Maqui'n Bloc 2012

Com ja hi havia fam, vam sopar tots en germanor per a seguidament procedir al sorteig de material. Gracies a l'aportació de material per part de Meridiano 0 i de les preses cedides per Rokodromo.
Sorteig del material aportat per Meridiano 0
Un dels premiats al sorteig amb una presa de Rokodromo
I per a finalitzar la llarga jornada concerts i música fins les 6:00 de la matinada. Amb Purkinje i Envergadura que van donar un bon espectacle, mentre alguns es divertien fent llançaments, fanatisme no va faltar!
El Potro a muerte!!!!
Isa penya ahi!! Molt bon rollo!

Purkinje

Des de l'organització vos donem les gràcies a tots per vindre i demanem perdó per tots els errors comesos, ho fem lo millor que podem! També agrair totes les felicitacions que enes van donar els assistents que ho van passar genial, ens motiven per al pròxim Maqui'n Bloc, i es que, com diuen, si plovent ens ho passem aixi, imaginat l'any que no ploga! jajajaja
El Puma
El que hem faltaba per acabar el cap de setmana!
Be i un altre any mes.... o no!

1 comentari:

  1. ME ALEGRA MUCHO QUE AL FINAL SE PUDIERA HACER Y QUE A PESAR DEL TIEMPO LAS COSAS SALIERAN BIEN.NOSOTROS NO FUIMOS PORQUE HUBIERA SIDO UNA LOCURA.HABER SI UN DIA TE ACUERDAS Y SI ES POSIBLE ME MANDAS LA HOJA DE COMPE DE ESOS 60 BLOKES QUE TIENES POR AHI PREPARAOS QUE CUALQUIER DIA DE ESTOS VOY Y LES METO MANO PORQUE ME HE QUEDAO CON LAS GANAS.Y NADA HABER SI PAL AÑO QUE VIENE TENEMOS MAS SUERTE.UN ABRAZO BOU.

    ResponElimina