dilluns, 9 d’abril de 2018

CAMINADA MAQUI'N BLOC

La Pastora Cooperativa torne'm a intentar-ho!, la setmana que ve el 14 d'abril, durant el Maqui'n Bloc 2018 (2) La Pastora Coop. organitzem una caminada per l'entorn dels blocs. Quina finalitat?? La Primera la col·laboració amb l'equip del maqui'n que treballen de valent i són el millor del millor, i amb el municipi Ajuntament de Vallibona que tan bé ens acull. I la Segona perquè som uns apassionats de les rutes i de l'educació, i volem difondre les característiques de l'entorn i les seues peculiaritats, i en aquesta ocasió parlarem dels ocells que en les seues migracions ens visiten.
Ens agradaria, que si esteu interessats a vindre a l'excursió, envieu un correu o missatge o truqueu per telèfon perquè necessitem les dades per a l'assegurança. I.... Si voleu quedar-vos a dormir, en les nostres instal·lacions truqueu quan avanç millor, tenim les places limitades. El mateix cap de setmana estem organitzant un curs de danses gregues i hebrees.

1 comentari:

  1. I want you, all of you. I want to feel you inside me, deep inside me. I want you to tell me when you’re going to cum, hear you moan my name and fuck me harder. Hey, i am looking for an online sexual partner ;) Click on my boobs if you are interested (. )( .)

    ResponSuprimeix